men !

Såg att Sweetie_girl kommenterat: Sweetie_girl om Påskäggsjakt i Panfu imorgon!: hej hej Sofiah jag har okså panfu men man kan inte samla mer än tio så är det bara !!!!man kan inte få en dryck man får en Wooby om man tar den i hammnen det finns bara tio!!!!!!!!!!!!! men alltså; Det jag menade var ju att på PANDANDA www.pandanda.com DÄR KUNDE MAN SAMLA TYP ÖVER 100 STYCKEN ÄGG ! :D och ifall man samlar 10 st, fick man en dryck som kunde förvandla en till en kanin! hoppas det duger, Sweetie_girl.

Asså jag blir GALEN SNART!

Jag blir galen på bloggen ! Det går inte ens att logga in !!!! Jaja.. Men hoppas det inte gör något, för jag är verkligen ledsen för att det inte går! Men för alla hästälskare, kolla in: www.horsesisforlife.blogg.se . Den är min nya blogg :) Kanske inte bästa bloggen i världen men iallafall :D Hoppas att ni gillar den ;)

Nikelodeon Kids Choice Awards !

Ska någon av er se Nikelodeon Kids Choice Awards klockan 17.00 eller klockan 5 i eftermiddag? Jag SKA det för där kommer några ur TTS! Jackson Rathbone- Jasper Hale Nikki Reed- Rosalie Hale Taylor Launter- Jacob Black. Och såklart massor av slime ! Nån av er som ska se ? Som sagt, SKA se det ! Väntat på det heeela veckan ! Och sist men inte minst, koll på att Wild Kids kommer ikväll ? Jag ska seee det! :D www.svt.se/wildkids :D Kram Kram // Sofiah <3

RSS 2.0