hejhej! :)

Jag har inte hunnit skriva något, för att jag har varit i skolan och haft fullt upp! Och jag har typ slutat på bloggen, för jag är nästan BARA inne på bdb, det betyder mkt för mejj. Men herrå, min granne har lagat mat till mej oh brorsan...

läs här, om du vill läsa min blogg:

http://sweetiesofiah.blogg.se http://sweetiesofiah.bloggproffs.se de va allt, ohhsåklart: www.muffinsofiah.blogg.se/sofiah

annat :)

http://sweetiesofiah.bloggproffs.se för min kanske snyggare blogg http://muffinsofiah.blogg.se/sofiah för mer 'personligare' blogg Japp, de va nog allt!!! //Sofiah.

22/1- 10 (morron) (: <3

AJ! brorsan bet mej i fingret nyss ... -.- Men iaf så ska jag till skolan om tre kvart :) Geografi hela dan :) Sen ska vi på lunch :) På PW Sen blire geografi. Och sen film:) Herbie bilen - filmen?! :) Sen slutar vi klockan 1 :) :) :) //Sofiah <3

fredag imorrn! :)

Längtar så mkt tills i morgon! Jo, vi har Micke (en lärare, asså i vår klass som vi har på fredagar bara, och på idrotten) och Geografi. De här veckorna kommer vi att jobba med två olika länder (valfritt) som vi ska skriva om och så. Och det bästa med "Mickes fredag" är att ifall man pratar på lektionerna säger han inte till. Han hör det knappt ens för han har så "dåliga öron". Ska bli huuur kuul soom heelst iaf i morgon. Både i skolan eftersom man har så roliga klasskompisar också <3 Så varje dag i skolan blir inte tråkig! <3 Men i höst ska vi byta klasser och skola så då kommer jag oh nåra till sakna dom... :'( Men iallafall så hoppas jag att alla ni har haft en bra dag, i skolan, ävenb hemma eller var ni nu har vart, För det har jag iallafall haft! Herrå Alla Söötnowsar! //Sofiah <3

skolans dag :)

JIPPIEEEEH!!! Snart är sportlov, tror jag att det heter iallafall... :S men det är iallafall lov och det ska bli suuuupeer skönt att åka på en liten kryssning då! ;P Det var två år sen sist jag åkte. Ska ta lite bilder från båten och ladda upp på bilddagboken:) Och of course ladda upp här :)Men de va inte de jag skulle prata om :S Ni kanske har skolans dag, inte vet jag, men jag berättar om det nu; Skolans Dag är en lördag varje år som man går i skolan och sen får man en helgdag t ex på en måndag bara för att man går i skolan på lördagen. Då får olika klasser sjunga, förskolorna- tvåorna på morgonen, och 3-5 på förmiddagen, sjunga för föräldrarna och om man vill får man uppträda med nåt som t ex sjunga, dansa (som jag och två andra kompisar gjorde förra året, osv. Jag vet inte om nåra i vår klass ska göra det men jag och min kompis ska iallafall sjunga. Men nu vet jag ju inte om ni har skolansdag :) Men så är det iaf i vår skola eller så kallas det: Öppet Hus. :) Herrå Alla Söötnosaar! // Sofiah <3

-.-

En del av mej vill inte till skolan. En del av mej vill till skolan. Och nu är det så att jag måste till skolan. Slöjd idag :) Matte idag :( äter frukost. :P HATAR VINTERN TOTALT!!!!! Herrå alla Söötnosaar<3 //Sofiah <333

de e bara till dom som har tur...

Kärlek är bara för dom som har tur... ...Som inte jag har...

tips?

Tips på vad man kan göra när man T R Å K A R ?! och när man inte längtar till pricktest?! :P

matchande färger?!

Nu nåra frågor, joo:

Passar rosa till gult? Bild: Ja eller nej?


Passar turkost till grönt? Bild: Ja eller nej?

Men iaf, tänkte sy nåt, så vad säger ni?!

nyss så....

Ja, hej igen. Nyss så fick jag ett mail av Ella och Max. (även på tyska och engelska) :P Och där stod det att som ni kanske vet, om ni läste pafubloggen på min blogg så stod det att en pompom hade tagit snögubbens näsa och ätit upp den, så nu ska alla pandor hjälpa snögubben med att få en ny näsa. Det låter ju jättekul... Men här kommer en bild på snögubben, men när jag gick till djungeln så fanns han inte där. Jag brukar få mail av Max och Ella dagen innan något händer. Så vi får väl se senare idag eller imorgon om den där snögubben kommer då!?
Många Varma K
ramar
//Sofiah<3

dom gillar det inte... men men!

Hej alla läsare. Jo, jag har ju mina två små knäppa fåglar jag. Mm, visst kan man tro att de är så söta, tysta, snälla och gulliga? :) Men NEJ DÅ! När man vill ha det tyst hemma hos sig, då börjar dom "prata" på fågelspråk asså, när man säger tyst så pratar dom högre och högre. Så vi bestämde att vi skulle duscha dom. Då var en av burens 'dörrar' öppen och min blå fågel höll på att hoppa ur och jag ville inte bryta benet av honom så jag lät den stå öppen tills han hade bestämt sig för att hoppa in i buren igen... Och medans min andra fågel höll på att klättra på buren. Han tror kanske att han är nån slags klätterfågel som kan klättra på taket,väggen, skåp, (tro mig, han har gjort det). Och nån slags operasångare (stavning?!) som är bättre än alla andra. Lite jobbigt att lyssna på om man är sjuk + om man hat teven på och inte hör NÅNTING av teven p.g.a fåglarna... -.- Jaja, Adam är den blå fågeln, och Grönis är den gulgröna. Det kanske kommer en bild på dem idag iallafall. Ja och mina fåglar är alltid lite knäppa;

Vi har två matskålar i buren och alltid ska båda ha den MINSTA matskålen. Fast Grönis vill ju ha den minstamatskålen för att reta Adam lite... Så de retas med varandra jätteofta. Grönis <3 
Adam <3 <3 

Adam och Grönis <3 

<3 

Många Kramar
Sofiah<3

paffebloggen19/1

Kläder från framtiden och knapriga möbler

January 19th, 2010

Hejsan alla pandor!
Idag kommer framtiden till Panfu!!!! I alla fall kläder från framtiden. Kolla in katalogen lite senare idag så får ni se vad jag menar. Supercoola framtidskläder! Kolla in roboten:

Pic-the-CataloguePic-the-Catalogue

Det kommer nya möbler också. Och visst, julen har ju redan varit, men det kan ju vara mysigt med lite pepparkaksgrejer ändå. Visst har många av er kvar pepparkakshuset där hemma? Kolla in de här supercoola grejerna till trädkojan, nu kan ni leka att trädkojan är ett pepparkakshus:

gingerbread_Catalogue_Page1gingerbread_Catalogue_Page2

Mmmm… Man blir ju lite sugen på att knapra en bit på fåtöljen, he he
Glöm inte att hälsa på snögubben i djungeln idag. Han kan nog behöva lite uppmuntran och hjälp från alla snälla pandor. Och jag är övertygad om att han belönar de hjälpsamma pandor som är med och fixar en ny näsa åt honom!

Ha det så bra,
Max och
Ella

Heheh, ja det blir man väl... <3

//Många Kramar Sofiah <3


hej och hallå!

Heej igen!

Jo, som ni alla märkt är det ju måndag idag! Kul va? Eller kanske inte... Om man är sjuk. Jaja, men hur som helst, vad var det jag skulle säga nu då? eh, jag glömde det.... återkommer senare... eller?!

Många kramar Sofiah

Eller nu kom jag på det! Nu börjar frågehörnan! från och med idag till på onsdag kan du kommentera med frågor till mej. Hoppas du får svar! Eller nåt bra svar iaf!
Många Kramar / Sofiah <3


l-ä-n-g-t-a-r till...:

Jaa, jag längtar till sportlovet. SÅ HIMLA MKT!!! Ska på kryssning då det var 2 år sen jag åkte på kryssning sist. Så ska bliii huuur kuuul som helst!!! :) :) :)

Många kramar Sofiah!

musiktävling


Hej hej alla läsare!

Nu kommer det en tävling, ja du hörde rätt, en tävling. Om den bästa låten. Ja, så sätt igång och kommentera med t ex: Miley Cyrus- The Climb, eller nåt sånt och sen adressen till själva låten, alltså som t ex youtube, text.nu osv. Slumpen avgör vem som vinner och personen som vinner får låten uppladdad på MIN blogg. Om ni vill vara md i tävlingen så sätt i gång och kommentera med era tävlingsbidrag.

//Många Kramar Sofiah <3

Om du inte gillar musik, så kan du designa nått slags klädesplagg  och ta en bild och sedan kopiera adressen till bilden och skicka adressen i en kommentar och på så sätt så blir det ju en tävling och design, och vinnar designen kommer i en bild på bloggen, och så klart blir den utnämnd till månadens bästa design. :) Det blir ju kul, och snart kommer en Frågehörna  där ni kan fråga frågor om mig, mina texter, min blogg och så. Hoppas det blir kul nu i vinter!

// Många kramar Sofiah <3 (igen)

DAGENS SKRATT:

Dagens skrattinlägg, olika roliga historier, bilder m.m:
Om ni inte ser vad det står så står det:
Jag lovar! Den där musen var såhär  stor!

Nehe, nu hittar du på din påhittiga katt!


Gåta: Vilket är djungelns största djur?
Svar: En orm. (Enorm)

Alla barnen applåderade åt trollkarlen.
Utom Susann...
Det var hon som försvann!
 Det var dagens skratt. Hoppas de va lite roligt iaf förutom att de blev kort... -.-

//Många kramar Sofiah <3

Hjälp! + lustig

Nu kommer en liten lustig bild:   det är en mångfärgad wooby som står på mejj!!!! :| men men... de är ju lite lustiga allihopa! :)

/Många Kramar Sofiah!

ROLIGT!

Hejsan -igen!


Nu kommer en rolig nyhet, för mej i allafall, min blogg har kommit med på panfubloggen!!! :) Det var väl kuuul?! Iaf för mej, men titta bara: HAHAH! nu kan alla som läser paffebloggen kolla in MIN blogg!!! Jaja, men, nu ska jag nog ta och köpa lite kläder i katalogen.... HAHAH, herrå!

/Kramar Sofiah!

paffe blogg, bara svenska:

“En ny morot, tack”

January 18th, 2010

Hejsan alla pandor!

Så, har ni haft en skööön helg?
Jag hoppas inga fler pandor har fastnat i palmer och annat när de hoppat fallskärm…

Ha ha, jättekul, Ella. Jag visste väl att du skulle retas med mig för det.

Men kära Max, det var väl ändå inte så pinsamt? Dessutom kan du ju prata med Penny, det hände något pinsamt för henne igår också:
Någon har byggt en cool snögubbe i djungeln. Som näsa har han fått en stor och fin orange morot. Penny gick förbi där igår med en pompom i famnen. Carl har ju bett henne passa ett par pompoms också.
Kan ni gissa vad som hände sedan?
När de gick förbi snögubben så hoppade den lille pompomen blixtsnabbt ur Pennys famn. Den tog ett jättesprång rakt upp i luften och i ett enda väldigt bett så nafsade pompomen i sig snögubbens morotsnäsa!

penny_pompom_snowmanMen erkänn, söt pompom!?

Ha ha Det är väl inte så konstigt. Visste inte Penny att pompomsarna är helt galna i morötter?

Tydligen inte. Innan hon han göra något var hela moroten uppäten, och den lilla pompomen gav ifrån sig en ljudlig rap. Penny blev så bestört över att den stackars snögubbens näsa nu var borta att hon direkt fixade med en kruka så att hon kan odla fram nya fina morötter.

Penny är för övrigt lite glömsk av sig, ska ni veta. Det är nog bäst att vi hjälps åt att titta förbi djungeln och prata med snögubben, för att se om morötterna växer som de ska.

Ha det så bra,
Max och
Ella


förkyld:'(

Hejsan alla läsare!

Ja, som ni kanske vet var jag ju på sjukhuset igår... så nyss när jag vaknade var jag genomförkyld.Inte så roligt ifall man har elevensval idag. (alltså i min skola får alla klasserna välja 1.2.3.4 på olika alternativ och sen får man se vad man får) och imorron har vi utedag när vi ska åka skridskor, skidor/pulka/bob liknande. Hoppas jag kan komma till skolan  på onsdag iallafall, då har vi slöjd :) Det är ju kul iallafall.

godkväll!

Hej alla läsare! Jag har precis komit hem från sjukhuset, jag var ju där, och nu mår jag lite illa. Men jag fick en allergisk reaktion av en allergi medecin... ja, alltså en reaktion på reaktion. Nu är klockan ca halv 11 och jag är inte ett dugg trött! Jag brukar inte vara vaken så länge för jag kan inte det igentligen... Men men! Sitter och lyssnar på Bright Eyes som är ganska lugn så jag kanske somnar. Just nu sitter jag i min säng och kollapr lite på bdb, och panfu och sådär. Hah, men va ska man göra dåå? Brorsan sover, han snarkar,..... Han pratar i sömnen nu han sa typ: En blå men ingen mango i den och isbitar med socker oo....   ?! Fatta inget men iaf, :P AAAH *gäsp* börjar bli lite sömnig!!! klockan är snart 23 och jag borde nog sova nu, men har ju annars hela dan att sova i morrn. :)

/ Lots Of Love, Sofiah! <3

bio,bio,bio!

Detta år kommer bli mitt bio rekord, asså att jag ska gå mkt på bio. Som: torsdag avatar, från 11 år. 30 juni, eclipse:

och i höst: Harry Potter och dödsrelikerna del 1. för att hela filmen är ca 4 h lång.


OLIKA REKORD!:

nu kommer olika rekord också:

'världens största snögubbe'
sveriges största pepparkakshus, ganska stort ha?
VÄRLDENS STÖRSTA FLYTANDE JULGRAN I RIO DE JANEIRO I BRASILIEN

GANSKA COOOOOOLA REKORD ELLER HUR?


Var har jag varit?

hej nu kommer lite frågor om vart jag har vart i panfu idag. Så gissa rätt nu för nu kommer bilderna:

1.  Var är det här?

2. Det här är enkelt! Var är det här?
3.  Ganska enkelt! :)


Så, var har jag varit? gissa om du kan!

//sofiah

Dagens pandastil för pandor:

Dagens pandastil för tjejpandor är..... Festlooken! Nu kommer dagens pandastil för killar är...... Rockstilen! Ganska bra, eller hur? Ja tänkte väl det. Oh, jag hörde att det skulle vara fest i Emp5's trädkoja klockan kvart i två... Undrar om dom här pandorna ska gå tillsammans...? Vet vet? INTE JAG IALLAFALL!!!!

:P //Kramar Sofiah!

Min designade klänning, snygg?

Hej, nu kommer en bild på en klänning jag har designat: Tvåan du ser, bry dej inte om den... Jag skulle skriva vilket nr. alla klänningar som jag designade har. Är den snygg? Är den ful? Kommentera med era svar. Jag går ju på syslöjd så jag kanske ska göra den på riktigt... vem vet? inte jag iaf!

//Sofiah!

Jag vill ha min blogg länkad till panfubloggen

Hej, jag vill ha min blogg länkad till panfubloggen.
// Sofiah!

ny musik, iaf:

http://www.youtube.com./watch?v=R5ba3pbn9KE&feature=related Justin Bieber - Love Me   |får 5 starz av mej|

http://www.youtube.com./watch?v=ZvC205ugCcY Ke$ha- Tick Tock                 |får 3 starz av mej|  

http://www.youtube.com./watch?v=_1SJcbdlSpM Lady Gaga- Bad Romance | får 1 starz av mej|

http://www.youtube.com./watch?v=M11SvDtPBhA  Miley Cyrus- Party In The U.S.A  |får 4 starz av mej|

http://www.youtube.com/watch?v=2jpfpXVPRI8&NR=1  Justin Bieber- Common Denominator | får 4 starz av mej|

http://www.youtube.com./watch?v=CHVhwcOg6y8 Justin Bieber - One Time |får 5 starz av mej|

http://www.youtube.com./watch?v=LXUSaVw3Mvk&feature=related Justin Bieber - One Less Lonely Girl *5 starz*

http://www.youtube.com./watch?v=H6PfrFoa30U Avril Lavinge- Complicated |får 5 starz av mej|

http://www.youtube.com/watch?v=gTO63rVXFfo&translated=1 Declan Galbraith- Bright Eyes |*5 starz*|

http://www.youtube.com./watch?v=r6Og8HI-YPw&feature=related Avril Lavinge- Skater Boy | * 3 starz|

http://www.youtube.com/watch?v=FrDw9fHncTA&feature=related Declan Galbraith - You And Me | 3 starz|

http://www.youtube.com/watch?v=Mt1Hev7SO_E&translated=1 Green Day- 21 guns * 5 starz och heartz*

http://www.youtube.com./watch?v=5tK7-OuYfJc Green Day - Boulevard Of Broken Dreams *5 starz och 3 heartz*

http://www.youtube.com./watch?v=Jij9nMV4Pzc Alicia Keys - No One *4 starz och 2 heartz*

http://www.youtube.com/watch?v=VPRDjCz88eQ Sebastin Krantz ft. Denbo - Inget Kan Bli Som Förut *3 starz*

http://www.youtube.com./watch?v=snXB_8BcaNw&feature=related  Timbaland ft. One Republic - Apologize *4 starz och 1 heartz*

http://www.youtube.com/watch?v=LMoy2Q84nb4&translated=1 Erik Hassle- Hurtful *4 starz och ½ heartz*

http://www.youtube.com./watch?v=FFUJFiz_iKA Lil Rain- Adore You (slow Verision) *5 starrz oh 5 heartz*

http://www.youtube.com/watch?v=fSrpEKBVBfw&feature=related Jesse McCartney- Just So You Know *4 starz*

http://www.youtube.com/watch?v=ycEe_5kw8us&feature=fvw Jesse McCartney- Beautiful Soul *3 starz*

http://www.youtube.com/watch?v=JkHQDWN4SMI&feature=related Jesse McCartney- She's No You *5 starz och 3 heartz*

http://www.youtube.com/watch?v=o0SHxS_GwyU&translated=1 Amy Diamond- Up *4 starz*

http://www.youtube.com./watch?v=HErqA0ktOcI Amy diamond- What's In It For Me *4 starz*

http://www.youtube.com/watch?v=mHXeAn8EHa4&feature=related Amy Diamond- Deserve Better *3 starz*

http://www.youtube.com./watch?v=ElM3dmMQDQ8 Miranda Cosgrove- About You Now *5 starz ½ heartz*

http://www.youtube.com/watch?v=PxzTt0846P0&translated=1 Miranda Cosgrove- Stay My Baby *5 starz 4 heartz*

http://www.youtube.com./watch?v=cU5bTsotFnU&feature=related Miranda Cosgrove- Leave It All To Me *4 starz*

http://www.youtube.com/watch?v=gzaeOL0KK5E&feature=related Aaron Carter- I'm All About You *4 starz*

http://www.youtube.com./watch?v=sOLNG6GDifQ Demi Lovato- So Far So Great *3 starz*

http://www.youtube.com/watch?v=P2Hcmoe39iM&translated=1 Demi Lovato - Rembember December *5 starz 4 heartz*

http://www.youtube.com./watch?v=oUafX2-p5Bo Selena Gomez- Falling Down *4 starz*

http://www.youtube.com/watch?v=j3uv-LkhPn4&feature=related Demi Lovato- Catch Me *3 starz*

http://www.youtube.com/watch?v=gLW7EssTtL8&translated=1 Demi Lovato- Don't Forget *5 starz*

http://www.youtube.com./watch?v=N1f6YcN2hls&feature=related Selena Gomez, Demi Lovato - Disappear *4 starz*

http://www.youtube.com./watch?v=ItcnMINOs4w&feature=related Selena Gomez- Magical *5 starz*

http://www.youtube.com./watch?v=ky9_n4HLvJI Demi Lovato-The Gift Of A Friend *5 starz 5 heartz*

http://www.youtube.com/watch?v=H6yBagpBh80&feature=related Demi Lovato- World Of Chances *2 starz*

http://www.youtube.com/watch?v=0DsVw7HjI78&feature=related Demi Lovato- Stop The World *3 starz*

http://www.youtube.com/watch?v=sLy59jXQiGM&translated=1 Avril Lavinge- Girlfriend *5 starz*

http://www.youtube.com/watch?v=RZHsEIzxZJ4&feature=related Avril Lavinge- Fall To Pieces *4 starz*

http://www.youtube.com./watch?v=_Gcrx2Ab0FM Avril Lavinge- Keep Holding On *4 starz*

http://www.youtube.com/watch?v=BsSNwnY5tGg&translated=1 Avril Lavinge- Get Over It *4 starz*

http://www.youtube.com/watch?v=k56KUjSynJM&translated=1 Carolina Liar- I'm Not Over *5 starz*

http://www.youtube.com./watch?v=0RTIUKLit1Q&feature=related Mando Diao- Gloria *5 starz 5 heartz*


det kanske är gamla låtar men det är mina musik tips iaf! :)

// Sofiah <3

blogg paffe på tyska:

Ideen für Klamotten und Möbel gesucht!

17. Januar 2010

Hallo meine lieben Pandas!

Na, wie geht’s Euch? Macht Ihr alle fleißig mit beim Fallschlittenspringen auf dem Vulkan?
Stellt Euch vor: Sogar ich bin gestern gesprungen, obwohl ich vorm Fallschrimspringen ganz schön Angst hatte – schließlich bin ich nicht mehr die Jüngste…

Aber gut, ich habe mich dann doch von Sam überreden lassen . Er hat mir versichert, dass es nicht gefährlich ist und er alle Fallschirme vor dem Sprung höchstpersönlich getestet hat.
Es hat wirklich einen Heidenspaß gemacht! Seht, ich bin sogar fast vor meiner Haustür gelandet:

kamaria

Jetzt aber zum eigentlichen Thema:
Lili Panhung steckt gerade in einer kleinen Kreativ-Klemme. Deswegen hat sie mich gebeten, Euch nach neuen Ideen für Klamotten und Möbel zu fragen.
Schreibt Eure Vorschläge einfach als Kommentar in den Blog. Lili lässt sich davon dann inspirieren und schon bald wird es die ein oder andere Idee von Euch im Katalog zu kaufen geben !

Love & Peace,
Eure Kamaria


Nu kommer bloggen på svenska:

Lili behöver förslag på kläder och möbler

January 17th, 2010

Hejsan alla pandavänner!

Så, hur har ni det? Hoppar ni fallskärm från vulkanen som galningar nu?
Kan ni tänka er, till och med jag gjorde ett hopp igår! Visst var jag rädd innan – jag är ju inte direkt den yngsta pandan i Panfu längre.

Men jag lät mig övertalas av Sam. Han försäkrade mig att det inte är farligt och att han undersökt och testat alla fallskärmar personligen.
Det var verkligen superkul! Jag landade faktiskt nästan framför dörren också, mycket bekvämt.

Men nu till saken:
Lili Panphung har tappat inspirationen. Hon säger att hon har fullkomligt slut på idéer. Så därför har hon bett mig be er att skicka in idéer till kläder och möbler.
Skriv helt enkelt era förslag som kommentarer här i bloggen. Lili kan sedan snappa upp ett par av era idéer. Och vem vet, kanske det är just din idé hon väljer för att göra något snyggt som sedan kommer finnas i katalogen!

Love & Peace,
Kamaria

Så, vad säger ni då? Ska ni skriva nåt i kommentarerna på panfubloggen? Det kommer jag iallafall göra!

Ha det bra!

//Sofiah♥


sofiah pandan!

Tjabba igen.... Nu har jag varit inne på panfu (tyska) och spelat lite. Jaa, jag är ju i level 5 och då ee man guldpanda. på tyska finns det olika världar, ganska många, att välja på och bara Guldpandor kan gå in på Golpandaland. hah, kul va? men här är jag i glassbaren: hohoh, vill ni se mer? om ni vill det så kolla vidare i detta inlägget (nu kan det bli lite ledtrådar till olika äventyr m.m)
Här står Carl Caruso i bibblan och funderar över sina pompoms, nu är jag inne på tyska paffe och det går inte att klicka på honom för att jag håller på med Wooby- äventyret.

För att trösta alla woobys, måste du hämta näsdukar som finns i.... : skönhetssalongen i SanfranPanfu. Nu orkar jag inte läsa på tyska (vilket jag inte kan men det är ändå lite likt svenska så jag förstår lite grann iaf!Nu ska jag iallafall ta och slappna av, kanske ta ett isbad och hoppa från vulkanen... Ha  det så trevligt! //Sofiah <3  

Nöjen under 2010, bio, teater, konserter...

Hej igen (det här är mitt kanske 7:de inlägg idag) nu kanske ni vill veta vad som kommer under det nya året 2010. Och det ska ni få veta förstår ni. Varje gång jag läser om det så kommer jag skriva om det. Okej, jag börjar nu!
Melodifestivalen 2010 final den 5:e  februari. Det här året leder Måns Zelmerlöv, Christine Meltzer och Dolph Lundgren hela Melodifestivalen.
För alla Tokio Hotel fans: Den 4 och 5 mars kommer Tokio Hotel kan folk se dem på scenen i Stockholm och Göteborg.
För alla som gillar hästar, eller bara gillar en bra film, kommer nu filmen Klara: Klaras föräldrar skiljer sig och hon flyttar till en ny stad. Där märker hon att det gäller att vara hästtjej för att komma in i gänget. Hon hänger med till stallet. Det börjar bra men innan hon vet ordet av har hon ljugit om att hon kan rida för att verka cool. För att kunna delta i den stora ridtävlingen hon har blivit anmäld till, får hon hjälp av Jonte och hästen Star. Filmen planeras att komma på bio den 19:e februari.
För alla Harry Potter fans: 
Harry Potter och dödsrelikerna ( del 1 alltså för att hela filmen är ca 4 timmar lång) kommer i höst den 19 november 2010. (Engelsk titel: Harry Potter and the Deathly Hallow part 1.  


nu pallar jag inte skriva mer, såå himla trött ASSÅ! -.- fast ska ju kolla bdb först :O

// Sofiah.

bloggen på tyska ( paffe)

Max auf der Palme

16. Januar 2010

Guten Morgen Pandas!
Heute erfahrt Ihr endlich, wo Max nach dem Fallschlittenspringen abgebelieben war. Wir haben Euch nun wirklich lange genug auf die Folter gespannt .

Also… nach stundenlanger Suche war ich so erschöpft, dass ich mich an den Strand setzte, um durchzuatmen. Ich blickte in die Ferne. Tränen kullerten über meine Wange herunter und fielen als kleine Eiszapfen auf den Schnee. Durch den Kopf gingen mir schreckliche Gedanken: was ist, wenn ich Max nie wieder sehe? Ich schüttelte kräftig den Kopf, um die Gedanken aus meinem Kopf zu verbannen. Plötzlich hörte ich eine Stimme. Es war Max! Doch ich konnte ihn nirgends entdecken! Ich habe nach links und rechts geschaut, hinter jeden Stein und jeden Busch am Strand.

“Ella, schau mal nach oben”, sagte ich. Da hatte sie mich dann endlich entdeckt… Wisst ihr, wo ich war? Auf einer PALME!!!
So etwas konnte auch nur mir passieren…

Nachdem ich zum vierten Mal vom Schlitten abgesprungen war, hat sich mein Fallschirm plötzlich in der Palme am Strand verfangen. Und da hing ich nun fest!
Zwar kamen ein paar Pandas vorbei, doch ich habe nicht um Hilfe gerufen. Es war mir viel zu peinlich, dass gerade ICH meinen Fallschirm falsch gesteuert hatte und deswegen in einer Palme festhing.
Als mich Ella entdeckt hatte, konnte sie sich das Lachen kaum verkneifen. Natürlich hat sie sofort ein Foto von mir auf der Palme geschossen:

max_palme_cut

Ach, Max, du bist wirklich ein kleiner, stolzer Panda. Du würdest bestimmt jetzt noch auf der Palme hängen, wenn ich nicht vorbeigekommen wäre. Aber egal, ich war jedenfalls riiiiiiiiiiiiiiesig erleichtert, Max gesund und munter wiedergefunden zu haben. Nach der Sache mit der Palme hat er sich dann aber leider nicht mehr getraut, beim Fallschlittenspringen mitzumachen.

Dafür habe ich mir alle anderen Pandas beim Springen angesehen und mit Sam gewettet, an welchem Ort in Panfu sie landen werden .
Bestimmt hattet Ihr eine Menge Spaß beim Fallschlittenspringen? Beim nächsten Mal traue ich mich dann vielleicht wieder, mitzuspringen.

Haltet die Ohren steif,
Max
und Ella

Nu översätter jag det till svenska (även om jag inte kan ett smack tyska) :

Max i palmen

January 16th, 2010

God morgon pandakompisar!
Idag får ni höra fortsättningen på historien om vart Max tog vägen när han försvann efter att ha hoppat fallskärm.

Alltså… Efter att ha letat i flera timmar var jag så ledsen och trött att jag måste sätta mig på stranden för att pusta ut en stund. Jag tittade ut över horisonten. Tårarna rann över mina kinder och det var så kallt att de förvandlades till is innan de träffade marken. Det enda jag kunde tänka på var Max, vart tog han vägen, vad har hänt med honom? Plötsligt hörde jag en välbekant röst bakom mig. Det var Max! Jag tittade runt omkring, men jag kunde inte se honom någonstans! Vart var han?

“Ella, kolla upp!”, sa jag efter en kort stund. Då såg hon mig äntligen… Vet ni vart jag var? Jag hängde i en PALM!!!
Såna grejer händer bara mig…
Den fjärde gången jag hoppade från vulkanen så fastnade min fallskärm i en palm på stranden. Och där var jag fast!
Visst var det en massa pandor överallt, men jag ville inte ropa på hjälp, det var helt enkelt för pinsamt.
När Ella såg mig kunde hon knappt hålla sig för skratt, och naturligtvis tog hon en bild:

max_palme_cut

Äsch Max, du är så himla stolt av dig. Du hade säkert hängt kvar där i palmen om det inte vore för mig. Men hursomhelst så var det suuuuuuperskönt att se att du mår bra i alla fall. Men efter detta äventyr har Max inte hoppat fallskärm en enda gång.

 

Så jag kom på en ny sport: Att kolla på när alla hoppar och sedan gissa vart de hamnar någonstans.
Visst är det kul att hoppa! Snart tror jag nog att jag vågar hoppa igen.

Ha det så bra,
Max
och Ella

P.S. Igår var det ju guldpandadag och leveldag. Tyvärr så blev det lite fel med Panfu som gjorde att många pandor loggades ut och det var svårt att logga in. Panfu-personalen har bett oss hälsa till er att de är jätteledsna att det blivit problem och att de lovar att det snart blir guldpandadag igen. De kan inte säga exakt när, men de lovar att ni inte ska behöva vänta länge.


Det väl väl kul? Att få paffe bloggen på olika språk?! Ska ja fortsätta med det eller?

//Sofiah♥


kändisvärlden inl.2

Heej, oh hallå igen! Nu kommer ett pyttelitet + i "hänt och nytt i kändisvärlden, och det här är ju ABSOLUT SANT! I år, ni vet väl alla det redan, att Kronprinssesan Victoria och Daniel Westling ska gifta sig 19/6 2010. Och, bröllopet kommer totalt kosta mellan 20 och 30 miljoner kronor. Och när bröllopet är kommer det att finnas 3000 militärer på plats för att inget ska hända. Det är ju i och för sig ganska dyrt, men det kan det va värt?! Här kommer det en bild: Den är ju fejk men alltså, det är kronprinsessan Victoria och Daniel.

kändisvärlden

Jo, det sägs ju att Zac Efron och Vanessa Hudgens ska gifta sig i år. Är det sant eller inte? Det får vi väl se... Men här kommer iallafall en bild på dem: Vanessa och Zac på premiären av High School Musical Senior Year (High School Musical 3)

// Sofiah

Nytt I kändisvärlden, börjar idag;

Hej igen: Nu har jag en nyhet. Hänt I Kändisvärlden börjar jag skriva om. Jag vet ju att det kanske inte alltid är sant men det kan ju hända... ;) Ja, nästa inlägg får ni se på hur det kommer att se ut.

// Sofiah! Kolla in nästa inlägg!

sofiahッ

Hej hej, vill ni veta mer om mej? bli vän med mej på bdb. mamnet på bdb kan du hitta på inlägget: namn på olika spel, det blev fel förra gången ....             heter inlägget! kolla in det!

Quiz!

1. Du är ute på stan och ser tre godispåsar som du gillar. Vilken väljer du?
a, salt såklart.
b, gelé tror jag.
c, eh, godis? Nej, jag äter inte sådant.

2. Du ser ett par supersnygga skor i en affär. Du köper dem och nästa dag i skolan så retar ett par andra elever dej p.g.a dina nya skor. Vad gör du?
a, säger åt dem att lägga av. De får tycka vad dom vill men du bryr dig inte.
b, blir ledsen efter skolan och slänger skorna när du kommer hem.
c, låssas att du inte hörde dem. Dom är bara avundsjuka.


RESTEN AV TESTET KOMMER IMORGON, HELT SÄKERT!

//sOFIAH<3

namn på olika spel igen, blev lite fel förra inlägget

Hej, nu har jag olika namn på spel och hemsidor:

Panfu (engelska panfu): Lollipopah
Panfu (svenska panfu): CoolisCool eller emp5
Panfu (tyska panfu): Sofiah
BoomBang: Lollipopah
Binweevils: Lollipopah
Pandanda: Lipzih
Bdb: alltid-jag-ofc ( tillfälligt)

Hah, nu ska jag äta lite godis! ♥ ♥

//Sofiah <3

dom som läser min blogg, kommentera då.

Hej, ni som läser detta. Ni kan väll kommentera på detta inlägget så jag vet vem som läser, alltså hur många. Jag har kollat statisktiken (stavning?) och jag ser att det är jättemånga som kollar men de kommenterar aldrig. Jag har inte fått en enda kommentar på typ två veckor. SÅ SNÄLLA: kommentera om du fortfarande läser!
// Sofiah<3 <3 ♥ ♥ 

panfu nytt!

Läderkläder för coola pandor

January 14th, 2010

Hejsan kära pandor!

Idag kommer lite nya coola kläder. Ella är redan på vulkanen och håller på med fallskärmshopp och kan-åkning. Så äntligen är det lugnt och tyst här. Sedan igår håller hon hela tiden på och tjatar om att jag ska berätta historien när jag försvann…

Och se upp nu förresten, här kommer nya supercoola kläder till katalogen! Det är äkta cooling-kläder för alla tuffingar i Panfu. Det är dessutom riktigt varma kläder när det blåser kallt ute.

Pic-the-CataloguePic-the-Catalogue

Ha det så kul, vi ses snart

Euer Max


Kolla förra inlägget: minnen 2009(läs) < !

minnen 2009(läs) <

Hej, nu är det nytt år ( ja, det blev det för längesen...) så jag tänkte samla mina minnen i inlägg i detta, eller andra också, inlägg. Vart ska jag börja?

Fredagen den 29 maj 2009. Jag sov över i klassrummet. Nästan alla tjejer utom min förra bästis var vakna till typ två(på natten). Först var det liksom två och två i olika hörn av klassrummet. Sen var fem tjejer som sov på rad. Vår lärare sov i vårt klassrum med oss. Killarna sov i andra klassrummet. Man hörde dom prata och skrika fast nåra föräldrar var ju med dom också. Morgonen den 30 maj 2009. Vi vaknade typ 7 på morgonen av att dörren gnisslade. Det var en förälder som hade kommit in eftersom hon hade vart på toa. Solen sken. Vi gick ut och kollade på termometern. 29 grader varmt. Jag och min bästis ( min bästa vän då i våras hon är inte de längre) gick ut i nattlinne och pyamas byxor. Det va ingen ute då så vi borstade tänderna ute. Vi gick runt skolan och tittade och det var ju ganska fint väder så vi tog glass. Sen skulle vi äta frukost. Vi åt på fritids. Efter det fick vi glass. Sen skulle vi packa och åka hem. När jag och min kompis kom hem (hon och jag bor grannar) ville vi åka och bada. Så vi gjorde det och det var lite kallt i vattnet. Det var det bästa minnet i maj 2009! <3
**kommer inte ihåg datumet** Juni 2009.
Det är sommarfest här i vår stad. I parken. Varje år. Vi var först och kollade på innebandy match. Det var nåra i min klass som var med :D. Men jag kunde inte kolla hela. Nästa dag på festen. Vi kollade på Tobbe Trollkarl som uppträdde på scen. Jag kunde inte se och då drog en klasskompis i min arm och sa att jag skulle ställa mig bredvid honom. Då gillade jag honom lite... Han va ju snäll att flytta på sej så att jag kunde se. Senare var det slut och Tobbe skrev autografer till alal som väntade. Min tjejkompis fick hans autograf på handen och min lillebrorsa också. Men inte jag. Sen lekte vi lite i parken (det fanns typ GB- glassland, alltså att det var GB som hade fixat det, och så fick man gratis glass och hoppa studsmatta, och klättervägg och hopp/åkbana.) och det var jätteroligt. Senare så skulle Markoolio sjunga. Då hade man fixat dit en volleyboll plan typ mitt i parken. Så han stod på scen och sjöng och en annan klasskompis till mig dansade och hopapde till Mera Mål, av Markoolio, så att han nästan ramlade. Så var det slut och jag köpte lite godis. Det var mitt bästa minne i juni 2009.
**komemr inte ihåg datumet** Augusti 2009.
Gick på Harry Potter and the half blood prince ( halvblodsprinsen) men brorsan och mamma. Det var bra. Jag hade inte sett så mångas Harry Potter filmer innan den så jag ville ha allihopa! Det var mitt bästa minne augusti 2009.

28 november 2009.
Fyllde år. Fick en keyboard och pussel (som jag önskat mejj) och lite annat. Det var mitt bästa minne november 2009.

24 december 2009.
JULAFTON! Fick allt jag önskade mig. jag önskade mig inte mycket bara en bok och en film typ. Men vad bra att alla tänker på mej och frågar ens om jag vill ha julklappar-.-.



Det Var mina bästa minnen 2009. Fast jag gillade nog mest festen i parken.

//Sofiah <3

hej igen

För att få en fallskärm i panfu så att man kan åka från vulkanen behöver man bara spela Hot Boom som finns i sporthallen. Man blir röd i huvet om man förlorar och det är "uppvärmning". Jaja, det var nytt i panfu då. Nu kommer nåt helt annat;

om ni undrar varför bloggen blivit så tråkig, eller nåt i den stilen, så är det ert fel. Ni ska ju säga vad som kan göra bloggen bättre. Så kom igen nu. Säg vad ni tycker att bloggen ska handla mer om.

//Sofiah<3 <3

nytt i panfu

Nu har jag börjat med en ny grej, jo att skriva vad som är nytt i panfu och så. Jo, läs det här så får ni se;

Nu sätter det fart på vulkanens topp!

January 12th, 2010

God morgon kära pandor,
ta på er varma kläder och kom till vulkanen, där sätter kanåknings-flyga-i-gupp-fallskärmshoppningen fart idag! Om ni är på level 31 eller mer så har ni redan en fallskärm, titta bara efter i era prylkorgar efter en fallskärmsryggsäck. Om ni inte har nått till level 31 än så kan ni fråga Sam som står på vulkanen, han kan berätta för er hur ni får en fallskärm.

Här är förresten de senaste panda-kläderna som kommer i katalogen denna vecka. Visst är det härligt med lite starka färger såhär på vintern:

dandy

Men nu har vi pratat färdigt. Kom, Ella, skynda dig! Vi måste ta på oss våra skidkläder och sticka till vulkanen!

 

Vänta, Max! Vi ses på vulkanen kära vänner!

Håll höjd,
Max och Ella.


ja, det var ju nytt. Ellerhur? Om man inte har kommittill level 31 än så gå och prata med Sam, han är på vulkanen, för att få en fallskärm. Det ska ju bli roligt, att åka kana och hoppa från vulkanen. Jaja, herrå!
//Sofiah<3

...

Hej och hallå! Nu i helgen har jag vart och tittat på 'Alvin & Gänget 2' Den var såååå mycket bättre än Alvin & gänget (första filmen). Jahha, men har ni sett första då??? Skulle gärna vilja veta. Jaha, nu blire läxor igen då när skolan börjat. :D Fast ha ju längtat liiiite efter skolan iallafall. :P Imorron har jag idrott i skolan. Sen på onsdag har vi slöjd. På torsdag har vi idrott igen. Och på fredag, jaa, geografi dag. Geografi är ju iochför sig ganska kul, förutom när läraren pratar som varför-måste-jag-lära-ut-det-här _  tonen på rösten. Då blir det ju förstås jätteroligare. Inte. Men snart är det dags för prov. I februari. Det ska bli jättekul. Inte. Men nu över till annat; Ja som ni alla vet är det ju vinter i panfu. Imorgon, 12 januari, kan man åka kana och pulka/bob/släde nerför vulkanen och hoppa från vulkanen. Det ska bli kul. Och den här gången menar jag kul. :) Haah, ska typ äta mat eller nåt nuu. Herrå så länge.

P.S: Jag komemr inte hinna skriva så mycket nu när skolan börjat igen. Men nu kommer det mest handla om hur min dag har vart i skolan oh så. Jaja, herrå som sagt! :)
// Sofiah<3

TÄVLING!!!!

Hej, nu kommer den första tävlingen för iår. Ni ska säga vad som ska göras bättre på min blogg. Vad som är dålig. Ge mejj lite kritik nu, och säg vad som kan göra bloggen bättre. Den som vinner får önska sej vad som helst och jag lägger upp det på bloggen! Så komigen med att kommentera, NUU!!!

//Sofiah<3

boktips???

Nån som har nåra boktips? Böcker från: 10-13 nån? Jag har precis bestämt att jag ska gå till bibblan imorrn och så måste jag ha nåra braiga böcker hem, jag läser mest: Georgia N böckerna, så ta inte me dom tack. KOMMENTERA MED BOKTIPSEN NU!!!

//Sofiah<3

snö

Hej!

Ja som ni alla vet är det ju vinter. Och om ni inte visste det, gå till ögonläkarn. x) Sorry, men det där var jag tvungen att säga. Jaja, vart var jag? Oh, just det, vinter. På vinter är det ju mysigt att va inne. Men man måste va ute också. Så sitter du där i  vintermörkret och undrar vad du ska göra, som jag, här kommer nåra toips:
GÅ UT
BAKA
TITTA PÅ FILM
LÄS EN BOK
SPELA DATA
SOV
PYSSLA
VA MED KOMPISAR

jag kommer inte på nåt just nu och jag har ingentligen inte tid att skriva här för har 'miljoner' att chatta med, ciao!
//Sofiah<3

längtat efter den här dan!<3

Hej som ni alla vet är det ju tisdag. Idag blir det roligt för mejj iallafall. Jag ska nämligen se: NEW MOON! Fast de nser inte ut såhär utan den ser ut såhärlängst upp och till vänster: Edward Cullen, "vegetarian"vampyr.

längst upp och till höger: Jacob Black, varulv.

Nerifrån och till vänster: Bella Swan, dödlig, asså mänsklig

Nerifrån och till höger: Edward Cullen och Bella Swan, ett par. 




<3 <3 <3 <3!  






Galen

jag sa ju förut att den här bloggen kommer handla om mejj,mina kompisar och min vardag, så, då "glömde" jag lägga till 'galna' före vardag. Joo, varje dag, utan eller att man vet det, är full av galet och knäppt. Iallafall i mitt liv -.- Som i förrigår t ex: Jag var ute med en kompis och min brorsa och vi åkte lapp. ( asså en påse ellr stjärtlapp) sen plötsligt, sa min kompis: Kom, vi hoppas ner för isen.

Såklart var det lite dumt eftersom isbacken är ungefär 20 meter lång. och så fans det ett hinder på banan. Och såklart så hoppade han nerför isbanan. Gissa om han fick ont?!

Min brorsa tror att han är nån slags kung fu mästare. Han håller alltid på med "Ha. Hy. Cho. Cha" och slår mig, han är ju inte dee -.- men så tror han, han har sett star wars nyss, att han har nåt lasersvärd som han försöker vinna över mej med. -.-

mina fåglar tror tydligen att de kör nån tävling om att den som kan skrika högst vinner. vi har ju dom i vardas rummet så man får alltid säga till dom att hålla tyst, man hör ju inte teven annars. fåglar som kan äverrösta en teve. låter inte riktigt klokt direkt. men vaskamangöra?!

min kompis, min nästbästa kompis, alla i klassen gillar henne. hon måste alltid hålla på och göra knäppa saker. som när vi hade teater och alla hade kostymer skulle hon vara presentatör ( jag vet inte varför) men hon stod och nästan skrämde småbarnen men hennes kläder:O nu tänker du: ' hur kan man skrämma nån med kläderna?' Och det ska jag ge eer svar på: jo, hon hade sååå jättefula kläder på sig(hon sa att det var meningen) så att hon såg ut som en fågelskrämma.

och precis nyss, för ungefär två minuter sen så "ramlade" min brorsa från soffan, hur kan man göra de lixom?!
han svarar: man kanske håller i sig.
- vadå ifall man håller i sig kan man ju inte ramla?!
- Joo det kan man haha. sa brorsan

NU DET MEST STÖRSTA FRÅGAN: är det alltid så i mitt liv?!
sVAR: Ja, så är dee varje dag i mitt liv.

Den Farliga Skatten *del 3*

- Om jag går ut ur den här fängelse hålan, så kan jag komma med alla som bor i panfu. Och så kan vi 'slåss' mot Panidorio. Fast inte slåss, bara skrämma Panidorio. sa emp.
- Åårh, du ärrr en smarrt pandaa du emmp! sa någon röst.
- Tack jag... PANDORIO!!!! skrek emp och hoppade två meter upp i luften sedan hoppade han ut genom fönstret som fanns mellan väggarna. Det sista han hörde var:
- Duu Gaammeel Pandan? Duu veet att deet härrr inte varr brrra förrr dig vaa?! Frågade Panidorio Gammelpandan.
- NEJ! NEJ! INTE TILL LAVA GROTTAN!!! Skrek Gammelpandan så att det ekade lång väg. Men emp tänkte att han kunde springa till Bollyland i Panfu och ropa i högtalarna i diskoteket så att alla hör! Det var ju sommarfest och emp hade nästan glömt CoolisCool.
- Åh NEJ! CoolisCool! Men Fred kanske träffade Lenny och Lili på stranden.
- Ääh, det är nog lungt! 

Det Var tredje delen av 'berättelsen'. Imorgon kommer 4 delen!


om ni undrar varför den är så kort är det föär att det kommer bli många delar, så därför ä den kort! :)  

*trött*

Föreställde mej just min träslöjdslärare i åsneöron och skägg haha, vet lite barnsligt. Men nåt mst man göra när hans röst skär in i öronen på alla och smälter deras hjärnor -.- Så äe det för min klass iaf, men  det var inte lixom de jag skulle skriva heller! x) *gäsp* Vakna precis... Klockan äe bara kvart över 8 på morronen, brukar sova till 9 -.- Ska typ skriva 3 delen till den farliga skatten. Som ni har märkt har jag ledigt från att skriva om den farliga skatten på helger! x) Jaja, men kolla nästa inlägg för att läsa 'Den Farliga Skatten'! 

//Sofiah<3  

dagens djur:

DAGENS DJUR ÄR...... trumvirvel.....FISK!!

För att dom är så enkla att ta hand om och så vackra att titta på. Själv har jag haft 18 fiskar men alla dog:( Nu saknar jag dom enormt men jag har två fåglar istället:( Vill ha nya fiskar men rädd att dom också ska dö... -.- :(  fiskarnas namn:

Gulis
Mallan
Silver
Guldis
Nallo
Nip
Puss
Mango
Lillan
Chip
Suris
Blyger
Loli
Svartio
Trollie
Nipis
Soli
Masisi

SAKNAR DOM SÅ MKT!


ni tänker väl nu: ' det är bara fiskar, varför ska man sakna dom?'

Det ska jag ge er svar på: Jag hade dom jättelänge och jag tillbringa typ en halv dag med dom, för en fisk kan betyda så mkt för en person. Som t ex: En hund som dör, som man har haft hela livet. Skulle inte man typ sakna den om den dog?!

Så kommentera inte med elaka kommentarer!

filmtips, filmerna jag sett under 2009!

HÄR KOMMER ALLA MINA FAVORITFILMER JAG SETT UNDER 2009!

New Moon
Twilight
A cinderella story
Harry Potter och den flammande bägaren
Harry Potter och hemligheternas kammare
Harry Potter och halvblodsprinsen
Harry Potter och de vises sten
Harry Potter och fenixorden
Harry Potter och fången från azkaban
Coraline och spegelsförbannelse
High School Musical Senior Year
High School Musical 1
High School Musical 2
Hannah Montana The Movie
Hundpensionatet
Wild Child
Madagaskar 1
Shrek 2
Kalle och choklad fabriken
Nu är det jul igen 1
Nu är det jul igen 2
Nu är det jul igen 3
Peter Pan och landet ingenstans
Ett päron till farsa firar jul
Ice Age det våras för dinosaurierna
Bring it on 1
Bring it on 3
Pettson och Findus kattonauten
Nils Karlsson pyssling   (svensk klassi)
Rasmus på luffen (svensk klassi)
Alla barn i bullerbyn (svensk klassi)
Mamma Mia
Mumintrollet och den förtrollade hatten ( tror jag att den hette iaf)
Förtrollad

Det var inte så jättemånga filmer, eller hur?! Det tycker inte jag iaf, men kommer se många mer nästa år iaf! :)
//Sofiah<3


tråkar-.-

Heej! NÅGRA TIPS PÅ VAD MAN KAN GÖRA OM MAN HAR TRÅKIGT!!??? KOMMENTERA FÖR JAG TRÅÅÅKAR! -.-

Typ, nån som vill att jag tittar på er blogg elr nåt?!

//Sofiah<3


newmoon<3

Nu är det många som frågat vad New Moon handlar om- igen! Och nu tänker jag svara på det, eftersom jag inte orkar radera 'miljoner' kommentarer varenda dag:

New Moon uppföljaren till the Twilight saga:

När Bella har återhämtat sig från attacken från de onda vampyrerna firar hon sin födelsedag med sin pojvän, vampyren Edward och hans familj. Men under festen skadar sig Bella och blöder lite, varpå den nyaste vampyren i familjen - Jasper – inte kan hålla sitt begär tillbaka ... Han anfaller henne.

När Bella testar klipphoppning-själv fast Jacob skulle vara med- nästan druknar, tror Edward att Bella är död. Han beger sig till Volterra i italien för att dö själv. Han vill inte finnas i en värld där inte Bella finns.


Jag har sett den en gång förut på bio, ,men ska titta på den igen!  

inge att skriva typ -.-

Nu blev dee så igen!!! Ja venne vad jag ska skriva om typ. -.-

tips?! kommentera då med dom! plz gör dee!

mer musik

okej, jag hade glömt en på den första listan... Det var den BÄSTA låten av JLS:
en om du är an
http://www.youtube.com/watch?v=8mhtZG0fW-8&feature=related      Don't Go- JLS!



<3 helt klart bäst <3










och om du t ex tycker att den är dålig, kommentera inte det då, för då kan jag ta bort eller anmäla dig!!! även om du är anonym!

inte igen!

Hej allihopa! Jo, nyss när jag läste panfubloggen, så var tydligen Carl Caruso på jakt efter sina pompoms- igen! Så nu får vi väl se om vi måste hitta alla pompoms igen... Men men, så är det väl, att han inte kan hålla pompomsen på plats! Jaja, men vi får väl se!

Hejdå!

Oj, just det! från 4/1 kan jag inte skriva så mkt. J
ag har en full vecka!

Måndag: Utedag
Tisdag: Bio
Onsdag: Ska åka iväg
Torsdag: Ute
Fredag: Va me en kompis

lördag och söndag ska jag va hemma så vi får se då, för nästa vecka börjar skolan igen -.- men men!

// Sofiah<3

inte igen!

Hej allihopa! Jo, nyss när jag läste panfubloggen, så var tydligen Carl Caruso på jakt efter sina pompoms- igen! Så nu får vi väl se om vi måste hitta alla pompoms igen... Men men, så är det väl, att han inte kan hålla pompomsen på plats! Jaja, men vi får väl se!

Hejdå!

Oj, just det! från 4/1 kan jag inte skriva så mkt. J
ag har en full vecka!

Måndag: Utedag
Tisdag: Bio
Onsdag: Ska åka iväg
Torsdag: Ute
Fredag: Va me en kompis

lördag och söndag ska jag va hemma så vi får se då, för nästa vecka börjar skolan igen -.- men men!

// Sofiah<3

musik som jag gillar <3

Det är några som undrat vilken musik som jag gillar, här kommer låtarna och videorna:

http://www.youtube.com/watch?v=-jowetSzfPk          JLS- Beat Again


http://www.youtube.com/watch?v=GBQx5pEmDmc        Little Boots- Stuck On Repeat


http://www.youtube.com/watch?v=k56KUjSynJM            Carolina Liar- I'm Not Over


http://www.youtube.com/watch?v=a6xZ19Q2iaY             Lil Rain- Adore You



http://www.youtube.com/watch?v=T_pgNZi17qg&feature=related     Digga- Broken


http://www.youtube.com/watch?v=lshPSW3z7U4 (Även en mkt känd 'sångerska' på yotube): Sofijah- En Saknad


http://www.youtube.com/watch?v=Lm0IzB10JTo         Rihanna- Disturbia

http://www.youtube.com/watch?v=AIXGIshnwTw         Yohana- Is It True


http://www.youtube.com/watch?v=tE9etdnxipQ           Declan Galbraith- An Angel



http://www.youtube.com/watch?v=gTO63rVXFfo       Declan Galbraith- Bright Eyes



det kommer komma fler låtar om jag hör mer bra, det här är vad jag tycker och om du har några taskiga åsikter så behöver du inte kommentera för annars så anmäler jag den som gör det!!!

 




ny,ny,ny!!!

Hej, idag är det ju första januari. En ny dag,en ny månad, ett nytt år. Vi var ute till halv ett ungefär. Det var mkt folk i parken fast varför skulle man vara där, hela staden lystes upp. Eller, himlen då! ;) Ska se om det blir snöstorm idag. Det småsnöar just nu.

Jaja, hejdå! // Sofiah =)

RSS 2.0